Põimõppest

Tere tulemast meie kursusele!

Kursus kestab pisut üle kahe kuu Kinnitame Sulle, et Sa ei lähe sellelt kursuselt ära sama inimesena, kellena siia tulid. Oleme kogu selle perioodi Sinu teekaaslaseks ja toetajaks.

Koolitus toimub põimõppena – teooria läbitakse videoloengute abiga iseseisvalt enne seminare. Seminarid toimuvad klassiõppes va esimene päev, kus saame lähemalt tuttavaks ja selgitame kuidas ja mida me kursuse jooksul täpselt tegema hakkame. Koolipäev klassis algab kell 10.00 ja lõpeb kell 17.00, vahepeal on kaks kohvipausi ja lõunapaus.

Seminaripäevadel pühendame kogu aja praktilistele töödele - ise läbi tehes jääb kõige paremini meelde. Nii muutub teooria loogilisemaks ja selgemaks, kui see on nö Sinust läbi läinud. Eriti suurt kasu saad, kui vaatad videoloengud uuesti läbi peale seminarides osalemist - tekivad uued seosed ja nii mõnigi asi saab omakorda veel selgemaks!

Kui Sul tekib vahepeal küsimusi, siis võid need postitada kommentaaridesse. Vastame neile nädala jooksul. Juhime tähelepanu, et kommentaarid on nähtavad kõigile, kes sellel kursusel õpivad. Kui Sul on mõni isiklikum küsimus, mida teistega jagada ei soovi, siis soovitame selle üles kirjutada ja siis saame seda individuaalselt praktikapäeval arutada

Põimõppes on enesetestid Sinu õppevahendiks. Hindamist nende põhjal ei toimu. Nii näed ka ise, mis on juba selge, mida tuleks veel korrata või mille kohta koolitajatelt juure küsida.

Osades sessides on alateema "Lisamaterjal", need materjalid ei ole kohustuslikud vaid on läbi töötamiseks juhul, kui soovid veel rohkem teada.

Iga sessiooni lõpus palun kirjuta refleksioon - see on eneseanalüüs ja kokkuvõte kõigest, mida õppisid, mida tundsid, tajusid, mõtlesid, seda sama teeme ka iga seminari lõpus. Neid refleksioone saad hiljem kasutada abina oma lõputöö kirjutamisel.


  • I sessiooni seminar – 9. jaanuar – Zoomis (tutvumine, sissejuhatus, 4 ak/h)
  • II sessiooni seminar – 23. jaanuar
  • III sessiooni seminarid – 24. jaanuar, 6. ja 7. veebruar
  • IV sessiooni seminarid – 20., 21, 27. ja 28. veebruar
  • Kirjaliku lõputöö tähtaeg – 10. märts kell 10.00

Ligipääs sessioonidele

Ligipääsu tagab õigeaegselt tasutud õppemaks, juhul kui makse on tasumata, kaotad ligipääsu kursusele.

Kursus jääb Sulle hiljem kättesaadavaks, kuni me seda kursust pakume.


Teachable mobiili app

Meie koolikeskkond on saadaval ka Iphone mobiili apis, Androidile appi ei ole, kuid lehekülg on siiski ka läbi telefoni mugavalt kasutatav. Selleks on Sul vaja alla app AppStore'ist alla laadida. App on tasuta.

Lõpeta ja jätka  
Arutelu

0 kommentaarid