Maksetingimused, õppekava, õppekorralduse alused

Maksetingimused

Tasuda saab Liisi järelmaksuga (makseperiood Liisi poolt kuni 60 kuud). Vajadusel saab tasuda ka osade kaupa makstes. Makseperiood meie poolt kuni 12 kuud. Kui viimane makse jääb peale kursuse lõppu, siis saadame tunnistuse peale viimase osamakse laekumist). Liisi järelmaksu ja osamaksetena tasumise kohta saad täpsemalt lugeda siit.

Soodustus õpetajatele: Õpetajatele kehtib püsiv soodushind -15% (soodustus ei laiene kui tootel on kehtiv allahindlus), hind sisaldab käibemaksu. Soodustuse saamiseks palume saata foto oma ITIC kaardist või märkida registreerumise ankeedis oma kooli poolt teile antud ametlik e-posti aadress.

Ettevõtetele: juhul, kui on erisoove, soovite koolituse või selle mooduleid tellida oma ettevõttesse või soovite tasuda arvega, palun kirjutage meile [email protected]. Ettevõtetele koostame koolitusi ka rätsepatööna.

Puudega inimesele: Sotsiaalkindlustusameti täiendkoolitustoetus (613,68 eurot 3. a jooksul). Selleks tuleb koolituse eest esialgu ise meile tasuda ning siis esitada maksedokument koos täidetud avaldusega, mille leiad siit, Sotsiaalkindlustusametile. Täiendavat infot selle toetuse kohta küsige palun Sotsiaalkindlustusametist. Meile midagi esitada ei ole vaja.

Peale koolitust väljastatav dokument: Koolituse lõppedes väljastatakse neile, kes täidavad kõik hindamiskriteeriumid tunnistus, muul juhul väljastame tõendi.

Majandustegevusteate nr. EHISes: 248822

Lisainfo: [email protected]

NB! Koolitusele registreerudes nõustud meie õppetingimustega:

1. Õppemaks tuleb tasuda ka juhul, kui õpe katkestatakse, ükskõik kas õppija või kooli õppetingimuste rikkumise tõttu.

2. Õppemaks tuleb tasuda ka juhul, kui õppija loobub kuu enne kursuse algust ja/või kui arve on välja saadetud.

3. Kui Sinu eest tasub Töötukassa ja kuna Töötukassa tasub tagantjärele osavõetud päevade eest, siis tuleb katkestamise korral järelejäänud summa õppijal endal tasuda.

4. Õppemaks tagastatakse vaid kursuse ärajäämisel kooli tõttu.

Õppekava

PP Õppekava 2023.pdf

Õppekorralduse alused

Elulaegas-OÜ-õppekorralduse alused.pdf
Lõpeta ja jätka  
Arutelu

0 kommentaarid