Individuaalõppest

Tere tulemast Praktilise psühholoogia kursusele!

Kursus kestab 9 kuud. Kinnitan Sulle, et Sa ei lähe sellelt kursuselt ära sama inimesena, kellena siia tulid. Olen kogu selle perioodi Sinu teekaaslaseks ja toetajaks.

Individuaalõppes on hinna sees kolm individuaalset kohtumist, kus saame koos arutleda küsimuste üle mis on tekkinud või arutleda mõnda tööd. Kohtumisteks püüame leida mõlemale sobiva aja ja need toimuvad Zoomis ning aja leidmiseks palun kirjuta kadi(ät)elulaegas.ee. Neid kohtumisi Sa võid, aga ei pea kasutama, see on võimalus.

Programmis on meil üks kohtumine, mis ei lähe Sinu kolme kohtumise arvestusse. See toimub viimases sessis, kus me harjutame suhtlemise ja kuulamise oskuseid.

Kui Sul tekib vahepeal küsimusi, siis võid need postitada kommentaaridesse. Vastan neile nädala jooksul. Igaks juhuks ütlen, et kommentaarid on nähtavad kõigile, kes sellel kursusel õpivad. Kui Sul on mõni isiklikum küsimus, mida teistega jagada ei soovi, siis soovitan selle üles kirjutada ja siis saame seda individuaalselt arutada.

NB! Kohtumisi ei toimu 1. juunist - 5. septembrini ja 5. detsembrist kuni 1. veebruarini. Nendel perioodidel on meil puhkus, mistõttu nii meili kui kommentaariume vaatan pisteliselt. Kui on mõni väga kiire küsimus (näiteks tehniline probleem), palun helista mulle 56261266.

Iga sessiooni lõpus palun kirjuta refleksioon - see on eneseanalüüs ja kokkuvõte kõigest, mida õppisid, mida tundsid, tajusid, mõtlesid. Neid refleksioone saad hiljem kasutada abina oma lõputöö kirjutamisel.

Individuaalõppes tuleb iga sessi lõpus sooritada ka teadmiste test. Nii näen, kuidas Sul on läinud ja näed ka ise, mida tuleks veel korrata. Neid teste ei pea Sa kohe tegema, tähtis on, et oled kõik testid sooritanud enne lõputöö esitamist.

Osades sessides on alateema "Lisamaterjal", need materjalid ei ole kohustuslikud vaid on läbi töötamiseks juhul, kui soovid veel rohkem teada.

Ligipääs sessioonidele

Sessioonid avanevad iga 30 päeva tagant. Siin tuleb olla tähelepanelik ja jälgida, et Sinu õppemaks on vastavalt Sinu valitud paketile tasutud, sest juhul, kui keskkonnal ei ole võimalik makset maha võtta, kaotad ligipääsu kursusele.

Kursus jääb Sulle peale kursuse lõppu kättesaadavaks, kuni me seda kursust sellisel kujul pakume ehk kuni õppekava muudatuseni. Nii saad osa kõigist uuendustest, mis aja jooksul lisanduvad.

Teachable mobiili app

Meie koolikeskkond on saadaval ka Iphone mobiili apis, Androidile appi ei ole, kuid lehekülg on siiski ka läbi telefoni mugavalt kasutatav. Selleks on Sul vaja alla app AppStore'ist alla laadida. App on tasuta.

Õppemaksu tasumise tingimused

NB! Koolitusele registreerudes nõustud meie õppetingimustega:

1. Õppemaks tuleb tasuda ka juhul, kui õpe katkestatakse, ükskõik kas õppija või kooli õppetingimuste rikkumise tõttu.

2. Õppemaks tagastatakse vaid kursuse ärajäämisel kooli tõttu.

Täpsemalt saab lugeda õppekorralduse alustest, mis on leitavad siit.

Lõpeta ja jätka  
Arutelu

0 kommentaarid